Scheiden of Blijven

Relatietherapie Wageningen - Relatietherapeut Pieternel

Scheiden of Blijven

Twijfel je tussen scheiden van je partner of bij elkaar blijven?

Soms twijfelen stellen of ze moeten gaan scheiden of toch bij elkaar willen blijven. Of één van de twee twijfelt. Vaak zijn er een aantal zwaarwegende redenen om het alsnog met elkaar te proberen. Op de eerste plaats worden vaak de kinderen genoemd. Maar vaak een “basaal gevoel van houden van”.

Als jij en je partner nog twijfelen aan scheiden dan is het wellicht een idee om een “beslissingstraject” te volgen. In deze gesprekken is het niet de opzet om aan herstel te werken.


Scheiden of blijven

Een beslissingstraject

Samen onderzoeken we waardoor jullie relatie is vastgelopen en wat de mogelijkheden tot herstel zijn. Verder worden jullie geholpen een keuze te maken tussen een herstel- of een scheidingstraject. Deze beslissingstherapie bestaat uit 2 á 3 sessies.

Aan het eind hebben jullie helder waardoor de relatie is vastgelopen, welke destructieve patronen er zijn en krijgen jullie een advies welke mogelijkheden er zijn op herstel.

Twijfelen jullie tussen scheiden en blijven en willen jullie hulp bij de keuze?
Maak een afspraak. Ik help jullie graag verder!

Pieternel

Neem contact op
Meer over:

Relatietherapie

Relatietherapie

In de gesprekken gaan we vooral kijken naar hoe jullie met elkaar praten. Je boodschap helder en persoonlijk overbrengen én die van de ander goed begrijpen is niet vanzelfsprekend.

Vaak is het luisteren naar elkaar, tijd nemen en lef hebben om de ander écht te vertellen wat je nodig hebt, nooit echt geleerd.

Relatietherapie >>