Persoonlijk

Therapeut Pieternel Geurts

Ir. Pieternel Geurts

Ik ben getrouwd en heb samen met mijn echtgenoot 2 kinderen. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten in de natuur, en ga ik regelmatig (race)fietsen.

Ik ben aangesloten en geregistreerd bij de NVAGT, koepelorganisatie RBCZ en de SCAG.


Opleiding en werkervaring:

Nadat ik afgestudeerd was aan de Universiteit van Wageningen (WUR) kwam ik erachter dat mijn hart niet in de wetenschap lag. Om te ontdekken wat ik dan wél wilde ben ik in de jaren ’90 voor een langere periode naar Kenia en Brazilië geweest en heb daar gewerkt met straatkinderen.

Het contact met die kinderen heeft mij zodanig geraakt dat ik me heb omgeschoold in het maatschappelijk werk. Vervolgens heb ik met jongeren gewerkt bij het Thuislozen Team Utrecht, in de jeugdgevangenis van Breda en Vught, en bij het algemeen maatschappelijk werk in Oosterhout. Momenteel heb ik naast mijn praktijk ook een dienstverband als maatschappelijk werker in Wageningen.

Diploma’s:

  • Gestalt Gezins Therapie bij het Kempler instituut (2010)
  • Ervaringsgerichte Psychosociale Therapie (EPT) bij het Kempler instituut (2009)
  • Psychosociaal werkende (1997)
  • Biologie aan de Universiteit van Wageningen WUR (1992)


Registraties:

✓ AGB-codes:
> AGB behandelaar: 90045484
> AGB praktijk: 90054139

✓ NVAGT
✓ RBCZ
✓ SCAG

Ik werk conform de AVG.


Mijn werkwijze en filosofie:

Ik ben mijn eigen instrument en werk vanuit mijzelf. Dat betekent dat wat ik voel, denk en ervaar ook meedoet in de begeleiding die ik bied. Eigenschappen die mij kenmerken zijn warmte, respect en mededogen voor de ander en onbevooroordeeld kijken.

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan gerust contact met mij op.

Pieternel Geurts
Geregistreerd bij NVAGT en RBCZ