Angsten

Therapie Wageningen bij angsten

Therapie bij angsten

Heb je last van angst en ben je op zoek naar een therapeut in Wageningen?

Angsten kunnen heel belemmerend en verlammend werken op allerlei aspecten in je leven, ze kunnen je het gevoel geven dat je in een negatieve spiraal zit. Faalangst, onzekerheid, perfectionisme en stress zijn met elkaar verbonden. Ze horen bij elkaar en versterken elkaar.

Als eerste stap gaan we kijken of je je angsten kan herkennen en erkennen, of je er bij durft stil te staan en ze ruimte te geven. Dan kunnen we die angsten onderzoeken. Waar staan ze voor? Waar waarschuwen ze je voor, en wat is daarvan reëel en wat niet? Zijn er dingen in je leven die eigenlijk niet gaan zoals jij het wilt? Gaandeweg krijg je dan meer keuzes om anders met je angsten om te gaan.

Angst kan ook te maken hebben met een gebrek aan zelfvertrouwen en verminderde eigenwaarde. Dan is het een eerste stap om al je gedachten onder de loep te nemen en samen te kijken hoe we de negatieve gedachten kunnen verminderen en de positieve juist versterken.

Vervolgens kunnen we door middel van gesprekken en oefeningen verder werken aan het vergroten van je zelfvertrouwen waardoor angsten hanteerbaar worden.


Angsten

Soorten angsten

Je kunt bij mij terecht met allerlei verschillende soorten angsten en angstklachten, zoals:

✓ Angstaanval
✓ Bindingsangst
✓ Bloosangst
✓ Faalangst
✓ Fobie
✓ Fomo

✓ Onzekerheid
✓ Perfectionisme
✓ PTSS
✓ Rijangst
✓ Smetvrees
✓ Sociale angst-fobie
✓ Verlatingsangst

Ik heb al veel mensen met angsten verder kunnen helpen.

Wil jij ook verandering?
Maak een afspraak. Ik help je graag verder!

Pieternel Geurts
Geregistreerd bij NVAGT en RBCZ